Op 5 juni 1999 is zij geboren en veel te jong is ze (wegens kanker) ingeslapen op 3 november 2007. Sarah was mijn allessie, mijn schaduw en met haar heb ik obedience, dogdance en frisbeeën voor het eerst beoefend. Het was een vrolijk, open, eigenzinnig, lief en mooi hondje. Een week voordat ze overleed haalde ze nog de 1ste plaats bij G&G op een Doedag! Heel wat tranen heb ik om haar vroege heengaan laten stromen.

Echt een bijzonder maatje die ik nooit meer kan en zal vergeten.

Jesseybell’s Sparkling Sarah

Dochter van Jesseybell’s Jaunty Wild Child Quiver X Firethornes Jarry McGuirre

In Memoriam

Zij is geboren op 20 november 1993 en ingeslapen op 20 februari 2009. Kayleigh, door haar is de liefde voor het ras begonnen. Zij was een pup uit één van de eerst gefokte nestjes Australian Shepherds in Nederland. Kayleigh was de onbetwiste roedelleider van alle dieren in ons “gezin”, alleen door haar “blik” was alles weer onder controle.

Dank je Kayleigh dat jij er was en dat we daardoor ook onze andere Aussies hebben mogen leren kennen.

Jesseybell’s Jaunty Kayleigh

Dochter van Propwash Beauwood Jessey X Gefion Russet Cardinal

In 2001 hebben we Sjors van Lesbos meegenomen. Hij stond onderaan in de zwerversroedel die ’s avonds laat over het strand liep langs de terrasjes. Hij keek ons zo lief aan…Alles liet hij zich welgevallen, agressie kende hij niet, niet naar mens of hond. Ja, hij nam het wel op voor ‘zijn’ teefjes en plaatste zichzelf altijd onderaan in de roedel.Hij verzorgde de dames en…ach….een heel bijzonder, lief, vriendelijk en braaf dier! Nu is hij bij Sarah, Kayleigh en Hans.

5 Maart 2013 hebben we hem moeten laten gaan, hij was ‘op’.

Sappho’s lonesome George, Sjors

Onze Griekse Adonis

Het bijzondere aan Baloe was dat ze zo goed voor haar roedel zorgde, ook kon je haar overal mee naar toe nemen, ze was stabiel en vol vertrouwen. Sarah en Baloe waren de dikste maatjes, toen Sarah op mijn schoot insliep waren de andere honden in de kennel … op het moment dat de verlossende spuit erin ging … klonk er een waar wolvengehuil uit de kennel. Ze heeft samen met mij een half jaar gerouwd totdat ze medicatie kreeg die haar emotionele blokkades ophieven waar ze alleen niet doorkwam …

Hakino’s Absolute Amazing Baloe

Dochter van Somethin’ Spicy My Name is Mr. Jones X Diamond Bluff Memory of Cherokee